yritys

Digioiva Oy on perustettu vuonna 2016 auttamaan suuria
organisaatioita viemään läpi digitalisaatiohankkeitaan.

Ihmislähtöinen

Digioiva on aina toimittajariippumaton ja ihmislähtöinen asiakkaan edustaja. Kokemuksemme erilaisista digi- ja keihäänkärkihankkeista antaa hyvät edellytykset tarttua uusiin ja ennenkokemattomiinkin haasteisiin luottavaisin mielin.

Vaalimme Digioivassa luottamuksen ja keskinäisen sparrauksen ilmapiiriä, joka motivoi myös uusia työntekijöitämme heittäytymään ennakkoluulottomasti kaikenlaisiin tehtäviin.

Digioivan elinvoima syntyy ketteristä toimintamalleista ja matalasta hierarkiasta.  Joustavien rakenteiden ansiosta meillä on ainutlaatuiset edellytykset muovata palvelumme aina uudelleen jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaaviksi. Nousevana kasvuyrityksenä intohimomme kiteytyy kahteen tavoitteeseen: saavuttaa paras mahdollinen asiakastyytyväisyys sekä tarjota innostava työympäristö kaikille työntekijöillemme.

Elinvoimainen

Mika Digioiva

Mika Lappalainen

Projektipäällikkö & CEO

Kouliintunut projektipäällikkö ja digikonsultti, jossa on innovaattorin vikaa. Aina valmiina sparraamaan positiivisella otteella.

+358 400 703 813

mika@digioiva.com

Simo Digioiva

Simo Lääveri

Projektipäällikkö

Simo on kokenut verkkopalveluiden ammattilainen, joka jaksaa joka päivä keksiä uusia ideoita toiminnan kehittämiseksi. Hoitaa projektipäällikön ja konsultin työt kouliintuneella asenteella.

+358 40 7343 640

simo@digioiva.com

Eeva Digioiva

Eeva Riistama

Projektipäällikkö

Eeva on tuloshakuinen liiketoiminnan kehittämisen asiantuntija, jolla on palava halu jatkuvasti löytää ja kehittää uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Digioivalla hän auttaa asiakasyrityksiään onnistumaan digiprojekteissaan.

+358 40 709 3388

eeva@digioiva.com

Petri Digioiva

Petri Pitkänen

Projektipäällikkö

Erilaiset organisaatiot pienistä isoihin ovat leppoisan jämäkästi työskentelevälle Petrille tuttuja. Petrin raudanlujan ammattitaidon Digioivalaisena takaavat hänen vuosikymmenien kokemuksensa esimiestyöstä, IT-alan projektijohdosta ja palvelujen hallinnasta sekä ERP-myynnistä ja käyttöönottoprojekteista.

+358 400 811 395

petri@digioiva.com

Jyrki Luoma-Aho Digioiva

Jyrki Luoma-Aho

Projektipäällikkö

Jyrki on monessa liemessä keitetty IT-alan moniosaaja. Yli 20 vuotta alalla on tuonut näkemyksen siitä, miten projektit hoidetaan kunnialla maaliin. Innostus uuden oppimiseen ja kehittämiseen jatkuu yhä, ei ole asiaa mitä ei voisi  kehittää ja parantaa.

+358 50 384 5573

jyrki@digioiva.com

ARVOT

ihmisläheisyys

ihmisläheisyys

Luottamus

Luottamus

Rehellisyys

Rehellisyys