yritys

Digioiva Oy on perustettu vuonna 2016 auttamaan suuria
organisaatioita viemään läpi digitalisaatiohankkeitaan.

Ihmislähtöinen

Digioiva on aina toimittajariippumaton ja ihmislähtöinen asiakkaan edustaja. Kokemuksemme erilaisista digi- ja keihäänkärkihankkeista antaa hyvät edellytykset tarttua uusiin ja ennenkokemattomiinkin haasteisiin luottavaisin mielin.

Vaalimme Digioivassa luottamuksen ja keskinäisen sparrauksen ilmapiiriä, joka motivoi myös uusia työntekijöitämme heittäytymään ennakkoluulottomasti kaikenlaisiin tehtäviin.

Digioivan elinvoima syntyy ketteristä toimintamalleista ja matalasta hierarkiasta.  Joustavien rakenteiden ansiosta meillä on ainutlaatuiset edellytykset muovata palvelumme aina uudelleen jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaaviksi. Nousevana kasvuyrityksenä intohimomme kiteytyy kahteen tavoitteeseen: saavuttaa paras mahdollinen asiakastyytyväisyys sekä tarjota innostava työympäristö kaikille työntekijöillemme.

Elinvoimainen

Mika Lappalainen

Projektipäällikkö & CEO

Kouliintunut projektipäällikkö ja digikonsultti, jossa on innovaattorin vikaa. Aina valmiina sparraamaan positiivisella otteella.

+358 400 703 813

mika@digioiva.com

Simo Lääveri

Projektipäällikkö

Simo on kokenut verkkopalveluiden ammattilainen, joka jaksaa joka päivä keksiä uusia ideoita toiminnan kehittämiseksi. Hoitaa projektipäällikön ja konsultin työt kouliintuneella asenteella.

+358 40 7343 640

simo@digioiva.com

Eeva Riistama

Projektipäällikkö

Eeva on tuloshakuinen liiketoiminnan kehittämisen asiantuntija, jolla on palava halu jatkuvasti löytää ja kehittää uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Digioivalla hän auttaa asiakasyrityksiään onnistumaan digiprojekteissaan.

+358 40 709 3388

eeva@digioiva.com

Petri Pitkänen

Projektipäällikkö

Erilaiset organisaatiot pienistä isoihin ovat leppoisan jämäkästi työskentelevälle Petrille tuttuja. Petrin raudanlujan ammattitaidon Digioivalaisena takaavat hänen vuosikymmenien kokemuksensa esimiestyöstä, IT-alan projektijohdosta ja palvelujen hallinnasta sekä ERP-myynnistä ja käyttöönottoprojekteista.

+358 400 811 395

petri@digioiva.com

Markku Kilpinen

Projektipäällikkö

Markku on jämäkkä ja rehellinen asiakasrajapinnassa toimija. Hänellä on kokemusta useiden eri toimialojen projektien vaiheista sekä eri projektirooleista. Rauhallisen toimintatavan myötä hän toimii sujuvasti ja vakuuttavan johdonmukaisesti niin julkishallinnossa kuin pankki- ja vakuutusmaailmassakin. Myös rakennusalan kokemus on hänellä vahva omasta taustasta johtuen.

+358 400 230630

markku@digioiva.com

ARVOT

ihmisläheisyys

Luottamus

Rehellisyys