Digioiva

Digioiva Oy on projektinhallinnan asiantuntijayritys, joka on
perustettu vuonna 2016 auttamaan asiakkaitamme viemään läpi kehityshankkeitaan.

Me Digioivalla olemme projektinhallinnan asiantuntijoita, ja tehtävänämme on auttaa sinua kuljettamaan kehitysprojektisi alkumetreiltä maaliin saakka. Olemme tukenasi koko digitaalisen kehitysmatkan ajan ja vielä sen jälkeenkin. Kuuntelemme tarkkaan asettamasi tavoitteet, ja räätälöimme palvelumme vastaamaan toiveitasi ja tarpeitasi. Yhdessä saavutamme parhaat tulokset!

Digioiva

Ihmislähtöinen

Digioiva on toimittajariippumaton ja ihmislähtöinen asiakkaan edustaja. Kokemuksemme erilaisista IT- ja kehitysprojekteista antavat hyvät edellytykset tarttua uusiin ja ennenkokemattomiinkin haasteisiin luottavaisin mielin.

Digioivan projekteissa me johdamme ihmisiä, emme tehtäviä tai asioita. Se tarkoittaa sitä, että olemme tukemassa ja sparraamassa asiakkaitamme, emmekä jätä ketään yksin. Kun ihmisillä, jotka ovat mukana projekteissamme tai meillä töissä, on luottavainen ja turvallinen olo, he suoriutuvat paremmin ja tekeminen on vaivattomampaa. Tämän takia meidän projekteissamme on myös hyvä ja rento ilmapiiri.

Vaalimme Digioivassa luottamuksen ja keskinäisen sparrauksen ilmapiiriä, joka motivoi myös uusia työntekijöitämme heittäytymään ennakkoluulottomasti kaikenlaisiin tehtäviin. Digioivalaiset ovat ihmistyypiltään sellaisia, että he janoavat uusia projekteja ja tietävät, että kollegat ovat aina tukena haastavissa tilanteissa.

Me Digioivalla kehitämme kokeneista projektipäälliköistä timantteja. Kasvu syntyy laadukkaista toimintamalleista ja matalasta hierarkiasta. Nousevana kasvuyrityksenä intohimomme kiteytyy kahteen tavoitteeseen: tarjota innostava työympäristö kaikille työntekijöillemme sekä saavuttaa paras mahdollinen asiakastyytyväisyys. Haluamme kehittyä asiakkaidemme parissa, emmekä sivuuta pienintäkään mahdollisuutta kehittyä, jos asiakkaamme tai me itse havaitsemme jotain parannettavaa.

Olemme tunnistaneet, että projektipäällikön työ on erittäin haastavaa, mutta siitäkin huolimatta haluamme kehittää itseämme edelleen heittäytymällä kaikista haastavimpiin ja mielenkiintoisimpiin projekteihin. Sen lisäksi haluamme olla mukana jokapäiväisissä perusprojekteissa, kehitysprojektien arjessa, joka tarjoaa sekin omat haasteensa.

Jatkuva kehittyminen

550000 €
Liikevaihtotavoite 2019
12
Asiantuntijoita kauttamme tällä hetkellä
412000
Liikevaihto 2018
25
Digioivan projekteja

ARVOT

ihmisläheisyys

ihmisläheisyys

Luottamus

Luottamus

Rehellisyys

Rehellisyys