Tiimimme

Mika Lappalainen

Projektipäällikkö & CEO

Kouliintunut projektipäällikkö ja digikonsultti, jossa on innovaattorin vikaa. Aina valmiina sparraamaan positiivisella otteella.

Simo Lääveri

Projektipäällikkö & partneri

Simo on kokenut verkkopalveluiden ammattilainen, joka jaksaa joka päivä keksiä uusia ideoita toiminnan kehittämiseksi. Hoitaa projektipäällikön ja konsultin työt kouliintuneella asenteella. Lue lisää »

Tom Isaksson

Projektipäällikkö & Senior Consultant

Tomilla on laaja kokemus IT-alalta eri rooleissa sekä projektipäällikkönä, että laadun, prosessien ja menetelmien kehityksessä. Hänen vahvuuksiaan ovat kyky liikkua organisaatiotoiminnan eri tasoilla, ja kytkeä johtamisen tavoitteet arkipäivän toimintaan. Lue lisää »

Lisäksi kauttamme käytettävissäsi on joukko kumppaniverkostomme projektiammattilaisia.

Teija Ruokamo

CEO & Founder, Nortastic Oy

Kansainvälisen kaupan ja markkinoinnin asiantuntija. Viestinnän, myynnin ja markkinoinnin projektit kahdella kielellä ympäri Suomen. Erityisaloina teollisuus, elintarvikeala ja kuvaviestintä.

Tiina Kuningas

Projektipäällikkö, Wannado Oy

Asioiden ja ihmisten törmäyttäjä, projektipäällikkö ja HR-assistentti. Osaamisalueina markkinointiin, myynnin kehitykseen ja verkostoitumiseen liittyvät asiat, toimipisteinä Helsinki / Tampere.

Teija Ruokamo

CEO & Founder, Nortastic Oy

Kansainvälisen kaupan ja markkinoinnin asiantuntija. Viestinnän, myynnin ja markkinoinnin projektit kahdella kielellä ympäri Suomen. Erityisaloina teollisuus, elintarvikeala ja kuvaviestintä. Lue lisää »