Tiimimme

Mika Lappalainen

Projektipäällikkö & CEO

Kouliintunut projektipäällikkö ja digikonsultti, jossa on innovaattorin vikaa. Aina valmiina sparraamaan positiivisella otteella.

Simo Lääveri

Projektipäällikkö & partneri

Simo on kokenut verkkopalveluiden ammattilainen, joka jaksaa joka päivä keksiä uusia ideoita toiminnan kehittämiseksi. Hoitaa projektipäällikön ja konsultin työt kouliintuneella asenteella. Lue lisää »

Tom Isaksson

Projektipäällikkö & Senior Consultant

Tomilla on laaja kokemus IT-alalta eri rooleissa sekä projektipäällikkönä, että laadun, prosessien ja menetelmien kehityksessä. Hänen vahvuuksiaan ovat kyky liikkua organisaatiotoiminnan eri tasoilla, ja kytkeä johtamisen tavoitteet arkipäivän toimintaan. Lue lisää »

Digioiva tiimimme

Outi Ikävalko-Kärki

Principal Consultant

Laaja toimialakokemus yhdistettynä ICT:n hyödyntämiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen ovat Outin vahvuuksia. Hän on työskennellyt eri rooleissa sekä toimittajaportaassa että asiakkaana, joten projektien veto molemmat osapuolet huomioon ottaen on hänelle luontevaa. Hänellä on myös vahvaa osaamista palveluliiketoiminnasta ja palveluiden kehittämisestä.

Katja Kaihua

Projektipäällikkö & Senior Consultant

Katja on kokenut ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava projektinhallinnan ammattilainen, joka on toiminut sekä asiakkaille että loppukäyttäjille tärkeissä ICT-kehitysprojekteissa vuodesta 2004 lähtien. Projektien vedon lisäksi hänellä on kokemusta palvelumuotoilusta ja laadunhallinnasta, vaatimusmäärittelystä, hanketoimistotehtävistä sekä järjestelmäprojektien toimintatapojen ja asiakkuudenhallinnan järjestelmätuen kehittämisestä.

Lisäksi kauttamme käytettävissäsi on joukko kumppaniverkostomme projektiammattilaisia.

Teija Ruokamo

CEO & Founder, Nortastic Oy

Kansainvälisen kaupan ja markkinoinnin asiantuntija. Viestinnän, myynnin ja markkinoinnin projektit kahdella kielellä ympäri Suomen. Erityisaloina teollisuus, elintarvikeala ja kuvaviestintä.

Tiina Kuningas

Projektipäällikkö, Wannado Oy

Asioiden ja ihmisten törmäyttäjä, projektipäällikkö ja HR-assistentti. Osaamisalueina markkinointiin, myynnin kehitykseen ja verkostoitumiseen liittyvät asiat, toimipisteinä Helsinki / Tampere.

Teija Ruokamo

CEO & Founder, Nortastic Oy

Kansainvälisen kaupan ja markkinoinnin asiantuntija. Viestinnän, myynnin ja markkinoinnin projektit kahdella kielellä ympäri Suomen. Erityisaloina teollisuus, elintarvikeala ja kuvaviestintä. Lue lisää »