; Digioivalaiset | Projektinhallinnan kovan luokan ammattilaiset

Digioivalaiset

Tavoitat kauttamme lähes 20 projektiammattilaista – tutustu digioivalaisiin

Mika Digioiva

Mika Lappalainen

Projektipäällikkö & CEO

Kouliintunut projektipäällikkö ja digikonsultti, jossa on innovaattorin vikaa. Aina valmiina sparraamaan positiivisella otteella.

+358 400 703 813

mika@digioiva.com

Mika Lappalainen

Simo Digioiva

Simo Lääveri

Projektipäällikkö

Simo on kokenut verkkopalveluiden ammattilainen, joka jaksaa joka päivä keksiä uusia ideoita toiminnan kehittämiseksi. Hoitaa projektipäällikön ja konsultin työt kouliintuneella asenteella.

+358 40 7343 640

simo@digioiva.com

Simo Lääveri

Eeva Digioiva

Eeva Riistama

Projektipäällikkö

Eeva on tuloshakuinen liiketoiminnan kehittämisen asiantuntija, jolla on palava halu jatkuvasti löytää ja kehittää uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Digioivalla hän auttaa asiakasyrityksiään onnistumaan digiprojekteissaan.

+358 40 709 3388

eeva@digioiva.com

Eeva Riistama

Petri Digioiva

Petri Pitkänen

Projektipäällikkö

Erilaiset organisaatiot pienistä isoihin ovat leppoisan jämäkästi työskentelevälle Petrille tuttuja. Petrin raudanlujan ammattitaidon Digioivalaisena takaavat hänen vuosikymmenien kokemuksensa esimiestyöstä, IT-alan projektijohdosta ja palvelujen hallinnasta sekä ERP-myynnistä ja käyttöönottoprojekteista.

+358 400 811 395

petri@digioiva.com

Petri Pitkänen

Jyrki Luoma-Aho Digioiva

Jyrki Luoma-Aho

Projektipäällikkö

Jyrki on monessa liemessä keitetty IT-alan moniosaaja. Yli 20 vuotta alalla on tuonut näkemyksen siitä, miten projektit hoidetaan kunnialla maaliin. Innostus uuden oppimiseen ja kehittämiseen jatkuu yhä, ei ole asiaa mitä ei voisi  kehittää ja parantaa.

+358 50 384 5573

jyrki@digioiva.com

Jyrki Luoma-Aho