Projektivalmennus digioiva
PROJEKTIVALMENNUS

Projektivalmennus

Projektivalmennus sisältää työpajoja ja tapaamisia

  • Projektipäälliköille ja tiimeille
  • Tehoa ja toimintavarmuutta projektiosaamiseen
  • Kehitä projektipäälliköidesi osaamista pysyvästi

Miksi projektivalmennus?

Kenelle Digioivan projektivalmennus on tarkoitettu?

Digioivan projektivalmennus on tarkoitettu asiantuntijoille, jotka vetävät projekteja oman työn ohella tai sparrauksena projektipäälliköille. Tuemme meneillään olevia projekteja, ja autamme saavuttamaan parempia lopputuloksia. Kehitämme projektipäällikön taitoja ja ajattelumalleja, sekä siten koko projektipäällikkötiimin osaamista. Tuemme myös tiimin keskeistä tiedonjakamista. Projektivalmennuksellamme varmistat kehityksen ja onnistuneet projektit.

Millaista Digioivan projektivalmennus on?

Digioivan projektivalmennus sisältää ennakkotehtäviä, työpajoja sekä kahdenkeskisiä tapaamisia. Koulutuksessa paneudutaan riskienhallintaan, aikataulutukseen, kustannusten seurantaan ja laadunvarmistukseen. Lisäksi perehdytään viestintään ja raportointiin. Mikäli tarpeenne on suppeampi, voimme myös sopia yksittäisiä sparraussessioita ja työpajoja. Projektivalmennuksemme on tehokas tapa oppia ja kehittyä.

Mitä hyötyä projektivalmennuksesta on?

Projektivalmennus kehittää projektipäällikön taitoja ja virkistää muistia keskeisten aihealueiden osalta. Projektipäällikkötiimin valmennus edistää koko tiimin toimintaa, viestintää ja projektiosaamista. Tuomme valmennukseen mukaan vankan osaamisemme ja pitkän historiamme erilaisten projektien parissa. Projektipäällikkösi omaksuvat parhaat oppimme ja käytänteemme, joten takaamme, että sparraamme teidät kohti parempia lopputuloksia.

Tarjoamme myös projektinhallintaa eli ulkoisia projektipäälliköitä vetämään projektejanne. Kustomoimme kaikki palvelut tarpeisiisi sopiviksi.

digioiva projektivalmennus kehitysprojektit

Mika Lappalainen, toimitusjohtaja

+358 400 703 813
mika@digioiva.com

Simo Lääveri, partneri

+358 40 7343 640
simo@digioiva.com

Kaikki palvelumme
Ohjausryhmän asiantuntijapalvelut

Ohjausryhmän asiantuntijapalvelut

Projektivalmennus

Projektivalmennus

Projektinhallinta

Projektinhallinta

Palvelumuotoilun tuki

Palvelumuotoilun tuki

Lean ja prosessien kehittäminen

Lean ja prosessien kehittäminen