Digioiva - Projektinhallintapalvelut
PROJEKTINHALLINTA

Projektinhallinta

Ulkoistettu projektinhallinta varmistaa hyvän lopputuloksen

  • Riippumaton
  • Kokemusta kehityshankkeista
  • Vapauta oma väkesi ydinliiketoimintaasi

Miksi projektinhallintapalvelut?

Miksi ulkoistaisin projektinhallinnan?

Projektipäälliköillämme on laaja-alainen kokemus erilaisista projekteista ja teknologioista, joten takaamme projektin läpiviennin onnistumisen. Ulkoistettu projektinhallinta auttaa sinua tehostamaan toimintaasi, pääsemään tavoitteeseesi ja saavuttamaan kaipaamiasi tuloksia. Ulkopuolinen toimija tuo aina esille asiakkaalle parhaan ratkaisun, sillä ulkoapäin katsottuna asiat näyttävät usein erilaisilta kuin sisältä päin. Digioivan projektipäällikkö auttaa myös aina asiakasyrityksiään kehittämään projektikäytäntöjään ja siten saadut opit jäävät yrityksen käyttöön. Olemme tukenasi koko matkan ajan, alusta loppuun asti ja sen jälkeenkin. Lue lisää blogistamme.

Millaisia projektinhallintamenetelmiä Digioiva käyttää?

Suunnittelemme projektit ja valitsemme niissä käytettävät menetelmät aina asiakkaan toiveiden ja projektin luonteen mukaan. Meillä on paljon kokemusta ketteristä menetelmistä, sillä usein ne toimivat parhaiten sovelluskehityshankkeissa, mutta niitä voi soveltaa hyvin myös muun tyyppiseen tekemiseen.

Tunnistamme tilanteet, jolloin ketterät menetelmät eivät välttämättä ole sopivin tapa toimia projektissa.

Millaisiin projekteihin Digioivan palvelu soveltuu?

Erikoisalaamme ovat erilaiset kehitysprojektit, jotka viemme alusta loppuun asti asiakkaan tavoitteisiin pyrkien. Vahvuutemme on se, että huomioimme sekä liiketoiminnalliset tarpeet että IT:n vaatimukset. Kustomoimme palvelumme aina asiakkaan toiveiden mukaan. Jos sinulla on jo projektipäällikkö, mutta tarvitset asiantuntijoiden tukea, tutustu palvelumuotoilun tukeen tai projektivalmennukseen.

Mistä tukea projektin jälkeen?

Digioivan projektinhallintapalvelut sisältävät tuen ja neuvonnan myös projektin päätyttyä. Jos sinulle herää projektiin liittyviä kysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Kysy lisää!

Mika Lappalainen, toimitusjohtaja

+358 400 703 813
mika@digioiva.com

Simo Lääveri, partneri

+358 40 7343 640
simo@digioiva.com

Kaikki palvelumme
Ohjausryhmän asiantuntijapalvelut

Ohjausryhmän asiantuntijapalvelut

Projektivalmennus

Projektivalmennus

Projektinhallinta

Projektinhallinta

Palvelumuotoilun tuki

Palvelumuotoilun tuki

Lean ja prosessien kehittäminen

Lean ja prosessien kehittäminen