; Digioiva | Projektinhallintaan apua meiltä
Digioiva - Projektinhallintapalvelut

PROJEKTINHALLINTA

Projektinhallinta

  • Riippumaton
  • Kokemusta digiprojekteista
  • Vapauta omat henkilöt ydinliiketoimintaasi

Miksi projektinhallintapalvelut?

Miksi ulkoistaisin projektinhallinnan?

Digioivan projektipäälliköillä on laaja-alainen kokemus erilaisista projekteista. Tunnemme parhaat projektikäytännöt ja mutkattomimmat tavat päästä tavoitteisiin. Projektinhallintapalvelumme varmistavat sen, että projektisi tavoite, toteutus ja tulokset ovat juuri sitä, mitä tarvitset. Samalla varmistat, että saat irti maksimaaliset hyödyt investoinnistasi.

Millaisia projektinhallintamenetelmiä Digioivalta sopii odottaa?

Perustuen lukuisiin kokemuksiin monenlaisista projekteista, olemme havainneet ketterien menetelmien toimivan useissa tapauksissa erinomaisesti. Tämän vuoksi suosimmekin ketteriä menetelmiä omissa projektinhallintapalveluissamme. Vaikka ketterät menetelmät ovatkin osoittautuneet erityisen toimiviksi, kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaan omia toiveita ja suunnittelemme työskentelymme aina tilanteen mukaan.

Millaisiin projekteihin Digioivan projektinhallintapalvelut soveltuvat?

Erikoisalaamme ovat digiprojektit laidasta laitaan. Vahvuutemme digiprojekteissa ovat erinomaiset valmiutemme ottaa huomioon sekä liiketoiminnalliset tarpeet että IT:n vaatimukset. Kustomoimme kaikki palvelumme asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan. Jos projektillesi on jo tiedossa projektipäällikkö, mutta tarvitset asiantuntemusta ohjausryhmään, katso ohjausryhmän asiantuntijapalvelut. Kokeneilla projektipäälliköillämme on runsaasti osaamista myös palvelumuotoiluprojekteista. Katso myös palvelumme palvelumuotoilun tukipalvelut.

Mitä jos vielä projektin jälkeen tulee kysyttävää tai ongelmia?

Digioivan projektinhallintapalvelut sisältävät tuen ja neuvonnan myös projektin päätyttyä. Jos sinulle herää projektiin liittyviä kysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä vaikka vielä projektin jälkeenkin.

Mika Lappalainen, toimitusjohtaja

+358 400 703 813
mika@digioiva.com

Simo Lääveri, partneri

+358 40 7343 640
simo@digioiva.com

Kaikki palvelumme

Ohjausryhmän asiantuntijapalvelut

Ohjausryhmän asiantuntijapalvelut

Projektivalmennus

Projektivalmennus

Projektinhallinta

Projektinhallinta

Palvelumuotoilun tuki

Palvelumuotoilun tuki