palvelut

Oletko käynnistämässä tietojärjestelmän tai asiointipalvelun uudistamisprojektia tai pohtimassa miten lähtisit yrityksen digitalisoinnin kanssa liikkeelle?

Voi olla, että sinulla on jo näkemys siitä, mitä projektin puitteissa tulisi tehdä, mutta osaava ja toteuttava käsipari puuttuu. Vai oletko vielä siinä tilanteessa, ettei sinulla ole vielä aivan tarkkaa käsitystä siitä, mitä digiprojektin aloittaminen vaatii?

Digioiva on olemassa juuri näitä tilanteita varten. Kokeneet projektipäällikkömme auttavat suuria organisaatioita, kuten julkishallinnon toimijoita, pankkeja ja vakuutusyhtiöitä, käynnistämään ja viemään digiprojektit kunnialla maaliin.

Digiprojektille suunta – roadmapin suunnittelu

Oletko tunnistanut tarvitsevasi yrityksellenne strategian ja roadmapin? Autamme tunnistamaan, tarvitsetteko strategiaa, vai päästäänkö jopa suoraan hommiin. Avullamme digiprojektinne saa komean startin.

Digiprojekti maaliin – projektijohtaminen

Kun haluat varmistaa, että projektisi osuu kertalaakista maaliin, hanki meiltä projektipäällikkö. Säpinää ja haasteita pelkäämättömät projektipäällikkömme koutsaavat tiimisi huippusuoritukseen. Voimme taata, että lopputuloksena on hyvin ja onnistuneesti toteutetut palvelut.

Haluatko lisätietoja palveluistamme? Ota yhteyttä:

Haluan tilata Digioivan uutiskirjeen!