Projektipalvelut

Projektipalvelun asiantuntijat vetävät kehitysprojektisi kerralla maaliin

Oletko aloittamassa tietojärjestelmän tai asiointipalvelun uudistamisprojektia? Pohditko, miten etenisit yrityksen digitalisoinnin kanssa?

Voi olla, että sinulla on jo näkemys siitä, mitä projektin puitteissa tulisi tehdä, mutta…

…osaava ja toteuttava käsipari puuttuu. Vai onko tilanteesi se, ettet tiedä vielä aivan tarkkaan, mitä kehitysprojektin läpivienti vaatii?

Digioivan projektipalvelut ovat olemassa juuri tätä varten. Tarjoamme toteuttavan käsiparin lisäksi teknisen ymmärryksen, joka varmistaa, että projektin toteuttaminen on kustannustehokasta.

Kokeneet projektipäällikkömme auttavat yrityksiä ja julkishallintoa viemään kehityshankkeet kerralla maaliin. Projektipäällikkömme johtavat tiimiä, joka hoitaa projektin tehtäviä – johdamme projektia ihmisten kautta. Viestimme projektitiimille tarkasti projektin tavoitteet, ja käymme läpi tiimiläisten odotukset ja toiveet. Pyrimme motivoimaan tiimiä henkilökohtaisten tavoitteiden kautta.

Digioivan projektipalvelut sisältävät myös koulutusta ja tukipalveluita. Tutustu tarkemmin alla.

Projektinhallinta – parhaat keinot käyttöösi

Projektinhallinta – parhaat keinot käyttöösi

Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivat projektinhallinnan tavat ja tehokkaimmat keinot päästä tavoitteisiin. Olemme tukenasi alusta loppuun asti – ja vielä sen jälkeenkin. Huomioimme korkealla ammattitaidolla sekä liiketoiminnalliset tarpeet että IT:n vaatimukset. Lue lisää siitä, miten projektinhallinta auttaa sinua kaikissa kehityshankkeissasi.

Palvelumuotoilun tuki – realismi mukaan

Palvelumuotoilun tuki – realismi mukaan

Meillä on paljon kokemusta palvelumuotoiluprosessista, ja kokemuksemme mukaan onnistunut ja realistinen lopputulos vaatii teknisten reunaehtojen huomioimisen. Projektipäällikkömme osaavat johtaa palvelumuotoiluprosessia yhdessä palvelumuotoilun ammattilaisten kanssa. Verkostostamme löytyy tarvittaessa myös osaavat palvelumuotoilijat. Lue lisää palvelumuotoilun tuki -sivulta.

Ohjausryhmän asiantuntijapalvelut – hyödyt ohjausryhmästä

Ohjausryhmän asiantuntijapalvelut – hyödyt ohjausryhmästä

Ohjausryhmän asiantuntijapalvelut auttavat tehostamaan ohjausryhmän toimintaa ja fokusoimaan projektia sekä projektipäällikön työskentelyä. Palvelumme avulla autamme ohjausryhmätyöskentelyn roolittamisessa sekä siinä, että ohjausryhmän jäsenillä on selkeät vastuualueet. Autamme tunnistamaan riskejä, ratkomaan ongelmia sekä toimimaan tehokkaasti ja järjestelmällisesti. Lue lisää ohjausryhmän asiantuntijapalveluista.

Projektivalmennus – kouluttaa projektipäälliköitä

Projektivalmennus – kouluttaa projektipäälliköitä

Digioivan projektivalmennus auttaa projektipäälliköitä ja asiantuntijoita kehittymään ajankäytössä, riskienhallinnassa, viestinnässä ja muussa projektiosaamisessa. Kokeneet projektipäällikkömme kouluttavat asiantuntijasi yksilötapaamisten ja työpajojen avulla sekä sparraavat heitä käynnissä olevissa projekteissa. Lue lisää projektivalmennuksesta.

Lean ja prosessien kehittäminen

Lean ja prosessien kehittäminen

Digitalisaatioon liittyy isoja peruskysymyksiä: kenelle oikeastaan tarjomme palveluita, miten tuotamme asiakasarvoa, ja miten saada tämä tehtyä sekä sujuvasti että tehokkaasti. Lean antaa vahvan pohjan ja työvälineet kehittää toimintaa järjestelmällisesti tähän suuntaan.
Digioivalta löydät osaamista ja tukea, kun haluat kouluttaa henkilöstöä, arvioida prosessien toimivuutta, fasilitoida Kaizen-työpajoja, tai lähteä määrätietoisesti ottamaan Leania käyttöön organisaatiossasi. Tarjoamme tukea myös prosessiviitekehyksissä kuten COBIT ja ITIL, ja niiden sovittamisessa organisaationne tarpeisiin. Lue lisää prosessien kehittämisen asiantuntijapalveluista.

Kaikki palvelumme

Ohjausryhmän asiantuntijapalvelut

Ohjausryhmän asiantuntijapalvelut

Projektivalmennus

Projektivalmennus

Projektinhallinta

Projektinhallinta

Palvelumuotoilun tuki

Palvelumuotoilun tuki

Lean ja prosessien kehittäminen

Lean ja prosessien kehittäminen

Haluatko lisätietoja palveluistamme? Ota yhteyttä:

Haluan tilata Digioivan uutiskirjeen!