palvelut

Oletko käynnistämässä tietojärjestelmän tai asiointipalvelun uudistamisprojektia tai pohtimassa miten lähtisit yrityksen digitalisoinnin kanssa liikkeelle?

Voi olla, että sinulla on jo näkemys siitä, mitä projektin puitteissa tulisi tehdä, mutta…

…osaava ja toteuttava käsipari puuttuu. Vai oletko vielä siinä tilanteessa, ettei
sinulla ole vielä aivan tarkkaa käsitystä siitä, mitä digiprojektin aloittaminen vaatii?

Digioiva on olemassa juuri näitä tilanteita varten. Kokeneet projektipäällikkömme auttavat suuria organisaatioita, kuten
julkishallinnon toimijoita, pankkeja ja vakuutusyhtiöitä, käynnistämään ja viemään digiprojektit kunnialla maaliin.

Projektinhallinta – parhaat keinot käyttöösi

Projektinhallinta – parhaat keinot käyttöösi

Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivat projektinhallinnan tavat ja tehokkaimmat keinot päästä tavoitteisiin. Takaamme parhaat mahdolliset hyödyt investoinnillesi ja teemme juuri ne asiat, mitä tarvitset. Huomioimme liiketoiminnalliset tarpeet ja IT:n vaatimukset. Lue lisää siitä, miten projektinhallinta auttaa sinua kaikissa digiprojekteissasi.

Palvelumuotoilun tukipalvelut – yhdistää liikkuvat osat

Palvelumuotoilun tukipalvelut – yhdistää liikkuvat osat

Palvelumuotoiluprojekteissa on usein niin paljon liikkuvia osia, että projektin onnistunut maaliin vieminen saattaa vaatia erityistä ammattitaitoa ja spesifiä osaamista. Palvelumuotoilun tukipalvelut on kehitetty täydentämään projektin asiantuntemusta niin, että homma etenee sukkelasti ja lopputulos on juuri sitä, mitä pitääkin. Lue lisää palvelumuotoilun tukipalveluista.

Ohjausryhmän asiantuntijapalvelut – tehostaa ongelmanratkaisua

Ohjausryhmän asiantuntijapalvelut – tehostaa ongelmanratkaisua

Ohjausryhmän asiantuntijapalvelut auttavat tehostamaan ohjausryhmän ja projektipäällikön työskentelyä ja yhteistyötä. Palvelumme avulla ohjausryhmä ja projektipäälliköt pysyvät samalla sivulla, ja sekä sisäinen että ulkoinen viestintä toimii. Ohjausryhmän asiantuntijapalvelut auttavat tunnistamaan riskejä, ratkomaan ongelmia sekä toimimaan tehokkaasti ja järjestelmällisesti. Lue lisää ohjausryhmän asiantuntijapalveluista.

Digiprojektille suunta – roadmapin suunnittelu

Oletko tunnistanut tarvitsevasi yrityksellenne strategian ja roadmapin? Autamme tunnistamaan, tarvitsetteko strategiaa, vai päästäänkö jopa suoraan hommiin. Avullamme digiprojektinne saa komean startin.

Digiprojekti maaliin – projektijohtaminen

Kun haluat varmistaa, että projektisi osuu kertalaakista maaliin, hanki meiltä projektipäällikkö. Säpinää ja haasteita pelkäämättömät projektipäällikkömme koutsaavat tiimisi huippusuoritukseen. Voimme taata, että lopputuloksena on hyvin ja onnistuneesti toteutetut palvelut.

Haluatko lisätietoja palveluistamme? Ota yhteyttä:

Haluan tilata Digioivan uutiskirjeen!