Digioiva - Palvelumuotoilun tukipalvelut

PALVELUMUOTOILUN
TUKI

Palvelumuotoilun tuki

  • Kaikki hyöty palvelumuotoilu projekteista
  • Teknisten kyvykkyyksien huomioiminen konseptissa
  • Kokonaisnäkemys myös tulevaa projektia varten

Miksi palvelumuotoilun tukipalvelut?

Miksi palvelumuotoiluprojektini tarvitsisi tukipalveluita?

Palvelumuotoiluprojekteissa on monta liikkuvaa osaa, jotka kaipaavat paljon spesifistä ammattitaitoa. Vaikka omasta henkilöstöstä löytyisikin projektiin sopivia kykyjä, ei organisaatiolla useinkaan ole käytössä parasta mahdollista osaamista kaikkiin tehtäväalueisiin. Palvelumme on kehitetty täydentämään projektin asiantuntemusta niin, että homma etenee sukkelasti ja lopputulos on varmasti onnistunut.

Onko minun ulkoistettava sekä projektinhallinta että palvelumuotoilun tuki? Entä jos tarvitsen apua vain toiseen?

Me Digioivalla räätälöimme palvelumme vastaamaan asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita. Voit hankkia meiltä oman valintasi mukaan koko palvelumuotoilun tukipalvelupaketin tai vain osia siitä. Hoidamme ammattitaidolla niin projektinhallinnan, palvelumuotoilijoiden apukäsinä toimimisen, palvelun konseptoinnin kuin liiketoiminta-konsultoinnin. Jos johdon tavoitteiden ja teknisten reunaehtojen huomiointi on organisaatiossanne priimaa jo omasta takaa, mutta projektinhallinta kaipaa resursseja, katso projektinhallintapalvelut.

Miten saan parhaan hyödyn irti palvelumuotoilun tukipalveluista?

Parhaan lopputuloksen saat, kun palvelumuotoilun tukena oleva henkilö jatkaa varsinaisen toteutusprojektin johtajana, jolloin hän varmistaa lopputulosten olevan konseptin ja tavoitteiden mukaisia. Näin varmistat tehokkaan ja tavoitteiden mukaisen edistymisen koko projektin elinkaaren ajan. Bonuksena saat käyttöösi asiantuntemuksemme vielä projektin jälkeenkin.

Mika Lappalainen, toimitusjohtaja

+358 400 703 813
mika@digioiva.com

Simo Lääveri, partneri

+358 40 7343 640
simo@digioiva.com

Kaikki palvelumme

Ohjausryhmän asiantuntijapalvelut

Ohjausryhmän asiantuntijapalvelut

Projektivalmennus

Projektivalmennus

Projektinhallinta

Projektinhallinta

Palvelumuotoilun tuki

Palvelumuotoilun tuki