Meille töihin

Tule meille töihin! Me teemme töitä kuten kaverit keskenään,
ei niinkään työntekijä-työnantaja mentaliteetilla.

Yritys

Digioiva Oy on perustettu vuonna 2016 tarkoituksenaan auttaa asiakkaita viemään läpi omia digitalisaatiohankkeita. Digioivan ihmisläheisellä ja kädet savessa -otteella toimimme asiakkaiden vaativissa kehityshankkeissa parhaalla intensiteetillämme.

Kokemuksemme erilaisista digi- ja keihäänkärkihankkeista antaa hyvän osaamispohjan tarttua uusiin ja ennen kokemattomiin haasteisiin luottavaisin mielin. Mukavuusalueen ulkopuolella toimiminen on meidän mukavuusaluettamme!

Ihminen keskiössä – Työntekijät ovat yrityksemme tärkein omaisuus ja heistä pidämme huolta, jotta he voivat edustaa yritystämme ylpeänä ja tyytyväisenä. Muistamme myös työntuoksinassa kohdella kaikkia sidosryhmiemme edustajia ihmisinä päivittäisessä työssämme.

Mentori – kisälli ajatusmalli, eli jokainen uusi Digioivalainen saa oman mentorin, jonka kanssa voi aina sparrata. Mentori toimii myös samalla henkilön lähiesimiehenä, vaikka pomojahan meillä ei olekaan. On vain me. Mutta koska ne jotkut esimies-alainen asiat edelleen on hoidettava, ne keskustelut käydään toimari-Mikan kanssa.

Kehityskeskusteluja meillä ei käydä. Me keskustellaan oman mentorin kanssa aina kun jotain tulee eteen, silti kuitenkin vähintään viikoittain.

Yrityskulttuuri

#UNELMADUUNI

Työskentelytapaamme kuuluu ihmisten kunnioittaminen, luottamus, rehellisyys ja intohimo kaikkeen tekemiseen. Tämä tarkoittaa käytännössä matalaa hierarkiaa, jossa kokeneemmat työkaverit auttavat ja sparraavat sinua aina tarpeen mukaan.

Meillä työntekijä pääsee olemaan parhaimmillaan – annamme sinulle vapaat kädet ja täyden luottamuksen. Näin voit olla työntekijänämme tyytyväinen ja motivoitunut työssäsi! Haluamme että työpaikkasi Digioivassa on sinulle juuri se oikea #unelmaduuni.

Unelmahakijamme ovat avoimia, rehellisiä ja aitoja ihmisiä. Sellaisia jotka osaavat ja uskaltavat olla omana itsenään töissä. Jos ei vielä ihan täysin uskalla, kannustamme siihen. Arvostamme hakijoissamme oma-aloitteisuutta ja taipumusta tehdä asioita intohimoisesti. Haluamme, että uskallat tehdä työsi omalla tavalla rohkeasti, sillä epäonnistuminenkin on sallittua.

Meidän mottomme on: Mitä tahansa teemmekin, teemme sen kunnolla tai sitten se lienee parempi jättää kokonaan tekemättä. Unelmahakijamme pystyy allekirjoittamaan tämän.

UNELMAHAKIJAMME

MITÄ SAAT DIGIOIVALTA

Digioivassa koet olevasi arvostuksen ja luottamuksen arvoinen. Pääset osaksi avointa ilmapiiriä ja työyhteisöä, jossa sinua tuetaan ja sparrataan säännöllisesti. Saat myös valita itsellesi sopivat modernit työvälineet. Meillä saat hyvän palkan, muut edut ja normaalin mittaisen työpäivän. Töitä meillä saa kukin tehdä omaan työtahtiin. Työnkuvan saat määritellä itse sen mukaan, miten haluat kehittyä. Meillä pääset varmasti tekemään hommia hyvissä projekteissa ja keräämään hyviä kokemuksia.

Tsekkaa avoimet paikkamme, lähetä avoin hakemus tai soita Mikalle 0400703813, niin ryhdytään räätälöimään sinulle unelmaduunia!

Ota yhteyttä, niin saadaan homma liikkeelle!

Lähetä meille CV ja vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse:
mika.lappalainen@digioiva.com tai simo@digioiva.com