Digiprojektit, IT-projektit, kehitysprojektit – rakkaalla lapsella on monta nimeä

Digioiva auttaa sinua viemään digiprojektit kerralla maaliin

Digioiva on projektinhallinnan asiantuntija, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitaan saavuttamaan tavoitteensa erilaisten kehitysprojektien kanssa. Teemme työtämme aina asiakas- ja käyttäjälähtöisesti – tämä on työtä ihmisiltä ihmisille. Kaikki palvelumme ovat räätälöitävissä asiakkaidemme tarpeisiin sopiviksi, ja kuuntelemme myös digiprojektin edetessä herkällä korvalla asiakkaidemme ajatuksia ja toiveita.

Valitse pelinrakentajaksi Digioiva, ja viet digihankkeesi kunnialla maaliin. Meidän arvojamme ovat ihmisläheisyys, luottamus ja rehellisyys. Lue lisää yrityksestämme ja arvoistamme täältä

Digiprojektit vai kehitysprojektit?

Me digioivalla käytämme termiä kehitysprojektit, sillä se pitää sisällään kaikki erilaiset projektit, kuten digiprojektit ja IT-projektit. Termi kuvastaa myös sitä, että me pyrimme kaikessa tekemisessämme viemään asiakastamme eteenpäin, kehittymään projektipäällikkönä tai kehittämään entistä parempia projekteja meidän avullamme. Olemme toimiala- ja teknologiariippumaton ammattilaistalo.

It-projektien kokenut ammattilainen pystyy toimimaan ketterissä projekteissa myös product owner -roolissa eli tuoteomistajana, sekä scrum masterina scrum-tiimin ohjaajana ja fasilitoijana. Meiltä löytyy kokeneita ja sertifioituja osaajia myös näihin rooleihin, koska näemme ketterän kehityksen olevan olennainen osa projektityön nykypäivää.

Miten autamme sinua pääsemään tavoitteeseesi?

Projektinhallinta ulkoistaa projektinhallinnan meille, jolloin projektipäällikkömme ovat vetovastuussa projektistasi alkumetreiltä loppuun asti.

Ohjausryhmän asiantuntijapalvelut tuovat ryhtiä ohjausryhmän työskentelyyn ja tukevat projektipäällikköä.

Projektivalmennus kehittää projektipäällikkösi tai -tiimisi taitoja esimerkiksi riskienhallintaan, aikataulutukseen ja viestintään liittyvissä asioissa.

Palvelumuotoilun tukipalvelut täydentävät asiantuntemustanne siten, että projekti etenee jouhevasti ja lopputulos on onnistunut.

Mika Lappalainen, toimitusjohtaja

+358 400 703 813
mika@digioiva.com

Simo Lääveri, partneri

+358 40 7343 640
simo@digioiva.com