Digioivan syksy on ollut täynnä mielenkiintoisia tapahtumia, verkostoitumista ja uusia ajatuksia.
– Syksy on pitänyt sisällään monenlaista hyvää pöhinää ja olemme oppineet paljon esimerkiksi AI:stä eli tekoälystä. Lisäksi olemme verkostoituneet muun muassa sote-alan asiantuntijoiden ja toimijoiden kanssa, kertoo Digioivan toimitusjohtaja Mika Lappalainen.
Syksyn tapahtumakausi starttasi Nordic Business Forumista, joka järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 26.-27.9. Kyseessä on suosittu liike-elämän konferenssi, jossa on kansainvälisiä puhujia ja ajankohtaisia aiheita. Suomen Yrittäjien haastattelussa Mika Lappalainen ja Simo Lääveri kertovat, mitä puhujien aiheista jäi käteen. Lue juttu tästä.
Marraskuun puolella, 6.-7.11., digioivalaiset osallistuivat kolmen hengen voimin Profession järjestämään DigiSote-tapahtumaan.
– Siellä oli hyviä tapaamisia ja paljon keskusteluja sote-alasta, ohjelmistorobotiikasta ja tekoälystä. Lisäksi puhuttiin vaikuttavuudesta ja siitä, miten digitaalisten ratkaisuiden vaikuttavuutta voidaan mitata, Lappalainen kommentoi.
– Huomasimme, että ulkoisille projektipäälliköille on tarvetta. Esimerkiksi sote-puolen it-toimittajat tunnistivat tarpeen projektihallinnan ulkoistukseen, sillä tämä varmistaa myös toimittajan näkökulmasta projektin tehokkaan etenemisen ja tyytyväisen asiakkaan.
Tietoturvallisuutta ja digitalisointia
Big Nordic järjesti Helsingin Kattilahallissa kaksipäiväisen tapahtuman, jonka ensimmäinen osa Cyber Security Executive järjestettiin 13.11. Päivän aiheena oli tietoturvallisuus. Seuraavan päivän aiheena oli AI & Digital business, eli päivän anti koostui tekoälystä ja digitalisoinnista. Digioivalle tilaisuus oli otollinen ympäristö hedelmällisille keskusteluille ja verkostoitumiselle.
Syyskausi huipentui 16.11. Silverbucketin, Parmin ja Digioivan yhteiseen käyttäjäpäivään. Tapahtumassa oli puhujia ja workshop, jotka käsittelivät työn tulevaisuutta, resursointia ja projektijohtamisen kehittymistä. Lue ite wikin artikkelista lisää projektijohtamisen tulevaisuuden näkymistä.
– Päivä onnistui hyvin. Keskityimme tulevaisuuteen ja mietimme, miten digitaalisuus, kehittäminen, projektityö ja resursointi tulevat vaikuttamaan. Kun nämä asiat muuttuvat, täytyy pystyä muuttumaan mukana, ”Learn & unlearn”, kuten Parmin CEO Eduard Pfister asian hyvin tiivisti, Lappalainen sanoo.
Comments are closed.